4 Şubat 2013 Pazartesi

’Kaş’’ deyip geçmeyin, kalıcı kaş makyajından korkmayın!



Kadının hançeridir kaşları.. gözlerine anlam katan bir dildir..
Ben de uzun zamandır araştırdığım bir konuyu sonuca bağlamak için bu hafta sonu Nişantaşı’nda aldım soluğu.. Kaşlarım seyrek, cansız ve anlamsız geliyordu uzun zamandır. Kalıcı kaş makyajı nedir ne değildir uzun bir araştırma sonucu ‘’Leyla İnanır Point of Skin’’ akademisinin kapısında buldum kendimi. Artık hafif bir makyaj ile doğal ve çekici durabilecektim.


 Korkunuzu yenmenin en önemli yolu uzmanınıza sonsuz güven duyuyor olmanız… Peki bu güven duygusu nasıl oluşur? Buyurun birlikte görelim..


Tüm çıplaklığıyla doğruları ve yanlışlarıyla anlattı uzmanımız Hatice Hanım.. İki seçenek vardı aslında.. İlki, kendi kaş yapınızın dışına çıkıp radikal bir kararla kaşınızın yapısını değiştirmek istiyorsanız kaşlarınızın bir süre sonra size küsmesini göze almanız gerekiyor.. Bir diğeri ise, kaş yapınızdan çıkmadan olan şeklini dolgun ve yoğunlaştırarak doğal bir hal almak.. Ben de elbette kaşlarımın bana küsmesine izin veremezdim. İkinci seçeneği seçerken böylesine heyecanlıydım. Acaba acı yaşayacak mıydım…?


Kaşlarınızı aldırırken hafif bir acı ve bundan kaynaklanan bir göz yaşarması hissediyor musunuz? Eğer öyleyse korkmanıza gerek yok..


Yüzümün acı çekiyormuş gibi durmasına aldanmayın sakın.. Ağrı eşiği çok zayıf bir kişi için çok normal bir durum.


Şuan kalıcılık süresini merak ettiğinizi biliyorum. İnternette okuduğunuz veya sağdan soldan edindiğiniz bilgilere değil cilt yapınıza göredir bu süre.. Yani cilt yapınız yağlı ise veya kuru ise bu süre değişiklik gösteriyor. Uzmanımın bana verdiği bilgi bu yönde.. Bir de kaş renginin bir hafta veya 10 gün içinde doğal haline geleceğini ve bu arada her gün Bepanthene Plus kullanmam gerektiğini söyledi.





 Minimum 1,5 yıl verdi uzmanım.. Ama ben 2 yıl sürmesi için evrene pozitif enerji gönderiyorum.. Umudum o yöndeJ Bir de rutin olarak kaşlarınızı aldırmaya gidebilirsiniz, hiçbir yan etkisi olmayacaktır.
Hazır gitmişken rahatlamadan döner miyim hiç...


Dr. Baumann, içerik maddelerinin seçiminde dermatolojik ve alerjik bilgilerin tutarlı kullanımı ile ilgili bir çalışma yapmış. Bunu da cilt bakımını yaptırırken öğrendim.
Her zaman ''pahalı olan iyidir''mantığını kabullenmedik mi? İşte bunu yıkan bir sistem.. 
Cilt bakımı uzmanı Kıymet Hanım ise cildimiz hakkında detaylı bilgiler verdi.. 
www.incipedia.com adresinden kullandığınız ürünlerin içerik analizini yapabiliyorsunuz. Hani kozmetik mağazalarında derler ya  %100 doğal. Nereden biliyoruz? İşte bunu kendimiz de öğrenebiliriz bu adresten. Lütfen bunu yapın! Ne kullandığınızı bilin!


Artık körü körüne ürün ve bilinçsizce kanserojen maddeler almayacağız.. Yani öyle umuyorum..

Imm.. şey.. tüm bu işlemlerden sonra biraz melek oldum:)





herkese kristal geceler...:)





4 yorum:

  1. ben de pigment ekimi diye bir işlem yaptırdım kaşlarıma. bu kalıcı makyajın biraz daha hafif formu. kesinlikle çehrem değişti, azıcık makyajla bile doğal alımlı bir görüntü yakalanabiliyor. size de çok yakışmış... iyi günlerde kullanın ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Kimse korkmasın zor olan sadece yargılar. Bunu aşınca aynaya bakmak daha güzel oluyor:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. :) O zaman senin ağrı eşiğin benden de düşük:)yada sistem olarak belki farklılık vardır. Sonucundan memnuniyet duymak en önemlisi aslında acılar geçer biter ..:):)

    YanıtlaSil